2014. február 26., szerda

Hatékony megoldás kiszáradt, hámló, piros arcbőrre

Természetes hatóanyagokkal az egészséges arcbőrért

Sokunk számára jelent problémát a kiszáradt, esetleg kipirosodott arcbőr. Testünket többnyire ruha fedi, ezért bizonyos mértékben védve vagyunk a közvetlen szálló por és egyéb szennyeződések ellen. Sajnos az arcunkat és kezünket nem mindig tudjuk megvédeni a környezeti hatásoktól. Mit tehetünk? Elsőként fordítsunk kiemelt figyelmet a napi tisztálkodásra. A testi higiénia alap  követelmény egy egészséges ember életében. Az esti és reggeli mosakodás segít eltávolítani bőrünkről a szennyeződéseket, elhalt hámsejteket. Sok esetben gombás fertőzések is ronthatnak bőrünk állapotán, melyeket a közhiedelemmel ellentétben nem kívülről, hanem belülről kell hatástalanítani. Ez esetben is jól jöhet a az itt olvasható táplálkozási irányelvek betartása. A túlzottan kevés napi folyadék bevitel szintén okozhat ilyen jellegű tüneteket az arcon, azonban fontos lehet megérteni azt, hogy a bőrünk vitamin hiány hatására is könnyen ilyen állapotba kerülhet.

Az API készítmények alkalmazásával arcbőrünk állapota jelentős mértékben javulhat, természetesen csak rendszeres használat mellett!


>> További információk az API készítményekről

Mindannyian ismerjük a drogériákban túláradó kínálatot, melyből nem is olyan egyszerű a választás.Rutinosabb vásárlók már tudják hogy milyen összetevőket szeretnének látni egy termék matricáján, azonban az adott krém hatása így is csak otthon, a használat során derül ki. Hosszú és fáradtságos munka egy minden tekintetben megfelelő bőrápoló szer megtalálása, de bizony megéri a fáradtságot. A megfelelő készítményt alkalmazva nap mint nap egészséges és boldog arc mosolyog ránk a tükörben, jelentősen javítva közérzetünket is.


TUDTA?

A legtöbben csak a harmadát használják annak a mennyiségnek, amit az arcápoló készítmények esetén alkalmazni kellene. Tegyen egy próbát 1 héten át, alkalmazzon háromszoros mennyiségű krémet az arcon. Meg fog lepődni a pozitív változás láttán!

Felhasználók tapasztalatai alapján az API bőrtisztító és ápoló család kitűnő választás az egész családnak. Mindennapos használata során érezni lehet a bőrbe szívódó természetes hatóanyagok jótékony hatását, a kiszáradt arcbőr visszanyeri hidratáltságát, megtelik vitaminokkal, és így sokkal ellenállóbbá válik a környezeti hatásokkal szemben is. Próbálja ki Ön is, és meglátja, ezek a készítmények valóban segítenek a mindennapi otthoni bőrápolásban.

Az API készítményekben megtalálhatók az alábbi Fő hatóanyagok


Api & Aromatherapy sampon & tusfürdő:
Méz, Fucus Vesiculosus kivonata, Royal Jelly, Grapefruit olaj, Panthenol, bőrbarát mosóaktív anyag

Api & Aromatherapy test- és kézápoló:
Méz, Royal Jelly, Grapefruit olaj, E-vitamin, orvosi élesztő kivonat, Mandula- és napraforgó olaj

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése