2014. augusztus 14., csütörtök

PUREX Phase programok - Béltisztítástól a Szív egészségéig


PUREX: Remekül átgondolt egymásra épülő megoldásokAzok az olvasók, akik már keresgéltek az interneten béltisztítás, méregtelenítés témakörben, biztosan találkoztak a "PUREX Phase" kifejezéssel. A PUREX termékcsalád 4 különálló programból áll, ami átöleli a béltisztítás, méregtelenítést követő visszatöltést, a szív és érrendszer karbantartását, valamint a máj méregtelenítését.
PUREX Phase 1. - Béltisztítás

A PUREX program első tagja a bélrendszer megtisztításában segíthet. Különlegessége, hogy nem hashajtó alapú béltisztítást tesz lehetővé, hanem a könnyen alkalmazható rost készítmény végzi el a munka nagy részét. A bélrendszerben élősködő parazitáknak is búcsút inthetünk, hiszen - többek között - az Articsóka, Pézsmatök mag, Kurkuma gyökér alapú kapszula összetevői közismerten rendelkeznek féreghajtó hatással is.

PUREX Phase 2. - Méregtelenítés utáni Vitamin feltöltés

A legtöbb méregtelenítő termék leírása nem tartalmazza azt a fontos információt, hogy mi a teendő- ha egyáltalán van- egy béltisztító kúra elvégzése után. A PUREX család fejlesztői ezt a rést igyekeznek kitölteni a PUREX Phase 2. csomaggal. A regeneráló kúra minden olyan fontos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amire a szervezetünknek szüksége lehet egy alapos méregtelenítés után. Kiemelnénk a regeneráló kúra legfontosabb tagját, a Regaflor tablettát. A készítmény hatóanyagai az egészséges bélflóra helyreállítását is elősegíthetik. 

PUREX Phase 3. - Szív és érrendszer karbantartása

Magyarországon főként az étkezési kultúrának tudhatóak be a magas számú szív és érrendszeri megbetegedések. Szerencsére könnyen tehermentesíthetjük szívünket és érrendszerünket, ehhez elegendő lehet egy átgondolt életmód váltás is. Azok számára készült a PUREX Phase 3. program, akik még ennél is tudatosabban akarnak tenni egészségükért. A jól ismert hatóanyagok mellett olyan tudományos tényeket is figyelembe vettek a termékek fejlesztése során, amin sokan átsiklanak. Kiemelnénk a Q10 hatóanyagát, ami bizonyítottan csak szelén és más vitaminok jelenlétében képes felszívódni.

PUREX Phase 4. - Májméregtelenítő és májregeneráló kúra

Ezzel a programmal a máj és nyirokrendszer méregtelenítése végezhető el. Májunk nem csak a közvetlen alkohol fogyasztástól terhelődhet - ahogyan a legtöbben gondolják -, hanem a helytelen táplálkozástól is. Elegendő egy főétkezés után elfogyasztott gyümölcs, és az erjedés lassan beindul a belekben. Ekkor természetesen hasonló terhelést kap a máj, mintha alkoholt fogyasztottunk volna. Kiemelnénk a csomagból a Hepareg kapszulát, melynek fő hatóanyaga a sylimarin, mely megakadályozza a májban termelődő, a méregtelenítő folyamatokhoz feltétlenül szükséges aminosav-szerű anyag, a glutation kiürülését.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése