2014. április 14., hétfő

BIYOVIS Szakmai Nap 2014.04.12.


Dr. Borodi Judit
A rák életet menthet?

Ismét kiváló Szakemberek közreműködésével telt el a Biyovis Szakmai Nap. Többek között a daganatos megbetegedések kerültek új megvilágításba, amiről Dr. Borodi Judit mondott el meglepő információkat - 20 éves orvosi tapasztalataira támaszkodva. Előtérbe helyezte az Energetikai Gyógyítást, ami a daganatos betegségek kiegészítő terápiájaként szerez magának egyre nagyobb létjogosultságot. Megtudtuk, melyek azok a vitaminok és ásványi anyagok, melyek a kiegészítő terápia hasznos kísérői lehetnek. 


Dr. Bérci István
A BIYOVIS és az Egészség

Ezt követően Dr. Bérci István  előadását hallottuk az emberi testet érő külső és belső hatásokról. Megtudtuk, hogy a bőrünk PH értéke hogyan tehető "tönkre", illetve hogy a vastagbél milyen fontos szerepet tölt be az immunrendszerünk megfelelő működésében. A telített zsírok is szóba kerültek, és a Purex rost készítmény fogyasztásának főbb előnyeire is fény derült - gyakorlati tapasztalatok figyelembe vételével. 


Gattyán Szilvia
A tudat hatalma a tudatos emberré válás

Gattyán Szilvia a Holisztikai Gyógyítás alapjait ismertette, ami a mai anyagias világban szintén új és izgalmas megközelítést jelenthet. Megerősítést kaptunk abban, hogy a legtöbb súlyos betegség hátterében emocionális problémák húzódhatnak meg. 

Bioprotector
Elektroszmog és sugárzások - vagy ennél többről van szó?

A nap végén a Bioprotector kapott főszerepet. A termék gyártói ismertették működésének alapelvét, melyet már egyre több fejlődő országban tudományosan is bizonyítottnak ismernek el. Mint kiderült, az emberi szervezetet is átható Elektro Mágneses Impulzusok - külső behatások eredményeként- nem kis zavart okozhatnak szervezetünkben. Ezt a negatív hatást a Bioprotector a test sejtjei között folyamatosan zajló információ cserének a harmonizálásával próbálja javítani. Az emberi szervezetre gyakorolt hatásokat (többek között) egy accugraph nevű eszközzel pontosan és részletesen is meg lehet figyelni.


Köszönjük a szervezést a Biyovisnek, hiszen ismét egy értékes, és informatív napot kaptunk tőlük, amely sokunk életében hozhat pozitív változást.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése